Op vrijdag 3 juni  komt op veler verzoek de legende wederom voor één nacht tot leven, dan vindt in de PANAMA te amsterdam namelijk de IT reunion part III plaats!

Voor degene die de laatste 15 jaar in een grot hebben doorgebracht, de IT gold als één van de hotste , meest vooruitstrevende én legendarische clubs ter wereld, een plek waar mensen letterlijk vanuit de hele wereld speciaal naar toe kwamen, van amerika tot rusland en van azie tot australie, om een weekendje te 'party-en', een plek ook waar alles kon en mocht en niets hoefde!

De IT was de zaak die de wereld voor het eerst op wekelijkse basis HOUSE in al z n vormen bracht, en is in die hoedanigheid misschien wel, samen met de al even legendarische ROXY natuurlijk, DÉ wereldwijde voorloper en initiator van een muzikaal tijdperk geweest wat tot op heden voorduurt!

Hier was het ook dat er voor het eerst rijen mensen uit Nederland én de gehele wereld, soms UREN in de rij stonden om überhaupt binnen te komen, mensen van allerlei pluimage en achtergrond, homo, hetero, studenten, criminelen, kunstenaars, muziekfreaks, alles kwam hier in een soort van smeltkroes bijéén met slechts één doel voor ogen, de gehele avond he-le-maal los gaan en party-en tot je erbij neervalt!

Omdat nostalgie natuurlijk altijd leuk is en er nog steeds hele generatie 20tigers, 30tigers én zelfs 40tigers zijn die van mening zijn dat dit qua gekkigheid en sfeer toch wel dé ULTIEME periode in hun uitgaanscarrière was en er stiekem af en toe nog wel is naar terug verlangen, hebben DJ JEAN ( 10 jaar resident dj van club IT) Diva MAYDAY én PANAMA de handen in één geslagen en besloten om ook dit jaar voor één keer een vleugje van deze magie weer op te rakelen met een heuse IT REUNION party!!

Uiteraard zijn een groot gedeelte van de belangrijkste IT resident dj's van de partij , o.a. BRIAN S, ANDRE en natuurlijk  "mr. MADHOUSE" DJ JEAN himself, en wie weet wie er allemaal nog langswippen om ook ''een plaatje' mee te draaien, want één ding is zeker, de avond zal geheeel in het teken van sfeer en gezelligheid staan!

Of dat allemaal nog niet genoeg is zullen de IT DANSERS,  CANDYGIRLS én SEXY DANSERESSEN aanwezig zijn! Het vocale gedeelte komt voor rekening van niemand minder dan MC BOOGSHE!

Mocht het eventueel allemaal wat té ""ouderwets gezellig"" voor jullie worden, dan is daar natuurlijk altijd ook nog  de studio met SANTITO – KO-C – DENNIS HERCULES & BART BASS.

Over de lokatie, PANAMA, hoeven we natuurlijk eigenlijk niet eens uit te leggen dat dit voor een dergelijke reúnie de ideale lokatie is, uitstekend geluid en licht en een klassieke maar toch ultramoderne setting.

MADHOUSE special edition IT REUNION part III , mis em niet!

Gay.nl geeft 10x2 kaarten weg! Maak kans door je voornaam, achternaam en profielnaam te mailen naar win@gay.nl!

Meer info en kaartverkoop: www.panama.nl 

Bron: Mayday