Nadat Thomas uit de kast kwam, zond Louboutin hem een paar op maat gemaakte instappers met de tatoeages van Thomas erop geborduurd. Sindsdien is er tussen hen een vriendschap ontstaan.

Na een paar e-mails te hebben verstuurd, ontmoetten de twee elkaar in Wales. “Ik kwam naar London met de trein en ik verheugde me erop hem te ontmoeten, terwijl ik zat te denken aan alle dingen die ik kon zeggen”, zei Thomas.

“We hebben gepraat over sport. Hoewel ik een complete en schaamteloze individualist ben en hij een fantastische teamspeler in elk opzicht”, merkt Louboutin op. “En over schoenen”, voegde Thomas toe. “ Ik heb nu meer Louboutin schoenen dan rugbyschoenen.”

Louboutin gaf overigens in een interview in ES magazine aan, het modehuis Yves Saint Laurent aan te klagen voor plagiaat. Het modehuis zou zijn beroemde rode zolen hebben overgenomen. “Ik heb het grootste respect voor het huis van Yves Saint Laurent. Na de zaak te hebben besproken en niet tot een overeenkomst te zijn gekomen, zie ik mij genoodzaakt de zaak naar de rechter te nemen”, zei Louboutin.

De schoenen van Louboutin hebben de rode zool als handelsmerk. “Niemand heeft ooit gekleurde zolen als handelsmerk gebruikt. De rode zool wordt overal ter wereld herkend door vrouwen, als het teken van mijn merk.”

MK / bron: thisislondon