Er was een tijd, dat ik me heel erg afvallig hield van deze geproduceerde popdance. Maar ik moet eerlijk zeggen, ik kan zelfs Lady Gaga waarderen tegenwoordig. Vrienden reageren geschokt, alles is anders geworden. Mijn muzieksmaak verandert met de jaren, al kan ik de herrie van vroeger ook nog steeds heel erg waarderen.

Ik ben alleen niet meer het zeventienjarige meisje dat alles dat niet alternatief is afwijst. Vroeger was ik inderdaad gewoon echt een ‘kutalto’. Maar nu kan ik eigenlijk alle muziek waarderen,  van Guus Meeuwis tot No Turning Back. Al is dat natuurlijk absoluut niet goed voor mijn ‘rockimago’, zeggen dat je Guus leuk vindt.

I don’t care anymore.

Britney Spears heeft een Femme Fatale Tour en vorige week werd bekend dat er ook een Europese tour zou komen, maar geen Nederlandse data. Tranen met tuiten. Ik bedacht gelijk hoe ik in Parijs zou kunnen komen, tot er bekend werd dat ze ook naar Londen zou komen. Nog beter, dan zou ik er gelijk een weekendje Londen van kunnen maken. En deze week, deze week kwam het beste nieuws ooit, naja niet ooit, maar wel het beste nieuws van deze week.

Britney doet een showtje in Nederland.

Mijn dag, week, maand, half jaar én jaar kan niet meer stuk. Ik zit vrijdag, gelukkig heb ik vrij en een volle bankrekening, vanaf 09.45 sharp  op het F5 knopje te rammen, zodat ik een kaartje ga hebben. Want ik moet en zal haar live zien. Ik hoor vaak dat ze niet kan zingen, of dat ze alleen maar playbackt en dat ze ook niet kan dansen. Maar dat kan me niks schelen, ik wil gewoon een keer Britney Spears gezien hebben.

Gewoon omdat het kan. Dus lieve homo’s ik voeg me bij jullie om op de eerste rij te staan en net zo hard mee te zingen als jullie dat doen. Zodat we 19 oktober de dag van ons leven hebben, want Britney Spears was al zeven jaar niet meer in Nederland volgens deze website.

Vandaag staat mijn dag in teken van Britney (net als vrijdag want dan verover ik een kaartje), maar morgen luister ik gewoon weer rock, wees maar niet bang.

Kim Raven