“They take it up the ass…This is only for taking a shit”

“Ik ben ondanks dit een acteur geworden. Maar met deze look…wie gaat dan denken dat ik homo ben? Het zou erg moeilijk zijn om dit van mij te vinden. Klink ik als een homo? Praat ik als een van hen? Beweeg ik als een homo?”

Niet heel homovriendelijk. Maar vergeleken met de volgende gevallen, is Mel Gibson een teddybeer.

Deadspin.com over NBA-speler LeBron James

De basketball-blog Deadspin wilde kennelijk een statement maken over LeBron James. In plaats van beargumenteren en duidelijk zijn, hebben ze gekozen om zoveel mogelijk homofobe opmerkingen te schrijven in twee zinnen.

“Het maakt niks uit waar hij naartoe gaat. Als hij naar Chicago gaat, is hij een ‘cocksucker’. Als hij naar Miami gaat, is hij een ‘cocksucker’. Zelfs als hij terug naar Cleveland gaat, is hij een ‘fucking cocksucker’. Hij is een zelfverheerlijkende ‘sack of shit’ en ESPN zijn een stelletje ‘pussy-whipped’ machtgevers, voor het geven van een uur uitzendtijd. Hiervan gaan 55 minuten waarschijnlijk naar een rimbeurt die hij krijgt van Stu Scott.”


Republikein Sally Kern over….homo’s.

Niet met zoveel scheldwoorden als Deadspin, maar nog steeds vol met homofobe opmerkingen. Zo vindt ze dat homoseksualiteit het einde van de VS zal betekenen, de homo’s erger zijn dan terrorisme en dat het leven van kinderen wordt verpest door homoseksuelen.

“De homoseksuele agenda verwoest deze natie. Dat is gewoon een feit. Niet iedereen zijn levensstijl is gelijk…Een collega zei: ‘we hebben geen homoprobleem in mijn gemeenschap.’ Dat vind ik gewoon dom! Als je kanker hebt in je kleine teen, ga je het toch ook niet vergeten omdat de rest van je lijf gezond is? Het verspreid zich. Het is dodelijk, het zit zich te verspreiden en het zal het leven van onze jonge kinderen en onze natie verwoesten.”


NBA-ster Tim Hardaway over homoseksuele mensen

Een man met duidelijke gevoelens. Dat wil zeggen duidelijke gevoelens tegenover homo’s…

“Weet je, ik haat homo’s. Laat dat even duidelijk zijn.”

“Ik houd niet van homo’s en wil niet bij ze in de buurt zijn. Ik ben homofoob. Ik houd er niet van en het zou gewoon niet in de wereld of in de VS moeten bestaan.”


Pastoor Dr. Peter Mullen en het brandmerken van homo’s

Dat homoseksualiteit en religie niet altijd even goed samengaan is bekend. Maar een pastoor in Engeland doet hier nog een schep bovenop.

“Laten we het verplicht maken dat homo’s getatoeëerd moeten worden met de slogan ‘Sodomie kan uw gezondheid ernstig schaden’ en hun kinnen met ‘Pijpen doodt’.” 


Rush Limbaugh (conservatieve presentator in Amerika) over het aborteren van homobaby’s

Volgens hem zou meer dan de helft van alle ouders abortus plegen als ze wisten dat hun kind homoseksueel gaat worden.

“Stel we ontdekken een gen dat aantoont of een baby homoseksueel is. Hoeveel ouders, als ze voor de geboorte weten dat hun kind homo is, zouden abortus plegen? Ik weet het niet, maar ik denk meer dan de helft…Je zult zien dat de homogemeenschap 180 graden zou draaien en volledig tegen abortus zou zijn!”

MK /  bron: Queeried.com