Ik ben misschien geen goede commentator omdat ik Lady Gaga over het algemeen gewoonweg niet zo intens geweldig vind (i.t.t. tot velen hier), maar dit is wel heel slap toch? Het is een redelijk 'power'-nummer en het enige wat ze in deze video doet is op een stoep en op een galerij dansen. Daarnaast is het niet eens een echte stoep maar een stoep in een studio! Als 'monster' zou ik hier echt heel chagrijnig door worden. En heel erg benieuwd naar Beyonce's nieuwe clip natuurlijk.  

Youtube herbergt een hele schat aan filmpjes van deze heerlijke mannen. Neil Patrick Harris laat ons even zien waarom musicals allang niet meer voor een select groepje musicaldames is!

Dit is een filmpje van een lekkere jongen in lederhosen.

Bovenstaand filmpje is een filmpje van een pratende hond. Ik heb vooralsnog geen enkele affiniteit met deze hond maar onder dwang van collega Kristiaan moest ik het filmpje alsnog in mijn rubriekje opnemen. Zou ik dat niet doen, dan zou hij nooit meer ophouden met het maken van verdrietige honden-geluiden vanachter zijn monitor. Excuses hiervoor.

 Oh, dit? Dit zijn slechts honderden gekke mensen die samen 'Born this way' zingen!

 Nicola Roberts (Girls Aloud) met een single geproduceerd door Diplo, zomerhitje hoor!

Gaga en haar nieuwe groene kapsel, in haar ondergoed. Oh en wat muziek.

Vergeet alles wat ik hierboven over zogenaamd leuke video's heb gezegd en kijk het bovenstaande.