Britt vergaarde de afgelopen maanden zeer veel populariteit door haar deelname aan ‘Take Me Out’ en ‘Echte Meisjes In De Jungle’. In beide programma’s viel ze op door haar opvallende uitspraken zoals ‘twee buiken op één hand’ en haar voorliefde voor hamburgers, kroketten en de kleur roze. Momenteel is Britt bezig met opnames voor haar eigen tv-serie die ook bij RTL te zien zal zijn.

Frederik van den Bosch, mede-organisator van de verkiezing, is verheugd met het nieuwe jurylid. “Nederland heeft de afgelopen maanden kennisgemaakt met Britt’s eigenzinnige, unieke kijk op de wereld. Ze is positief, vrolijk en heeft recentelijk een eindstrijd gewonnen. Dat maakt haar een uitstekend jurylid voor de verkiezing.” Vorig jaar bestond de jury uit Arie Boomsma, Sipke Jan Bousema, Geraldine Kemper en diva Mayday. De overige juryleden van dit jaar worden binnenkort bekendgemaakt.

Afgelopen weekend werd bekend gemaakt dat de finale van Mr Gay Netherlands 2011 net als vorig jaar zal plaatsvinden op het Rembrandtplein tijdens de Amsterdamse Gay Pride. Op vrijdag 5 augustus wordt eerst live vanaf het plein de Coen en Sander-show met de BNN Homo Top100 uitgezonden, waarna de eindstrijd tussen de tien finalisten zal losbarsten.

Voor de winnaar van de Mr Gay Netherlands 2011-verkiezing ligt niet alleen de eervolle titel in het verschiet, maar ook een aantal geweldige prijzen. Zo krijgt hij een mini-cruise aangeboden door Night-Cruisers, twee nachten in het Amsterdamse hotel The Grand, een volledig gesponsorde kleding-outfit van een van de top fashionmerken en 6 vip-kaarten voor het Rembrandtplein tijdens de Gay Pride. 

Aanmelden kan nog tot vrijdag 24 juni. Mr Gay Netherlands 2011 wordt georganiseerd door website Gay.nl. Meer info over de verkiezing op www.mrgay.nl.