Voor iedereen die zich vorige week afvroeg waarom ik foto's van Lady Gaga post terwijl ik geen fan van haar ben, Weird Al Yankovic begrijpt mij.

Onderstaande video lijkt 'gewoon' over een dansende man in zijn onderbroek en cowboylaarzen te gaan maar na de derde minuut wordt het allemaal wat heftiger. Schouderklopje voor jou als je het hele filmpje afkijkt!

Okee, als je na onderstaande video nog steeds chagrijnig bent, heb je gewoon een probleem. Deze lieve jongen doodt zijn tijd bij de bushalte graag door wat goede moves te oefenen.

Dit tienermeisje komt even met het beste idee in tijden wat betreft opwarming van de aarde.

Een groepje dansers dat op straat een optreden geeft wordt al een stuk interessanter wanneer je moeder besluit mee te doen in haar driekwartsbroek.

De winnares van RuPaul's Dragrace heeft een heel erg heftig liedje dat, volgens mij, gewoon over pijpen (en seks in het algemeen) gaat. Maar pin me er niet op vast!

Deze video van Amy Winehouse die te dronken en high is om normaal te kunnen optreden, is zo ongemakkelijk. Kijk hoe haar band er nog iets van probeert te maken en hoe zij steeds bijna op het punt staat om in huilen uit te barsten omdat ze beseft dat ze het volledig aan het verpesten is. Ai.

 

De komende twee weken zal ik helaas niet in de buurt van een computer te vinden, maar stuur vooral je leukste video's op naar redactie@gay.nl!


Carmen