Dat Adam Levine en X-Tina samen een vonkje hebben, was al duidelijk voor de miljoenen kijkers van The Voice (USA). Ze zijn beide coach in de talentenjacht en vanaf de eerste aflevering vlogen de supersterren elkaar in de haren. 

Het blijkt friendly fire te zijn geweest. Vanavond (Amerikaanse tijd) gaan ze het nummer zingen in de live-show van The Voice. 

The Voice (USA) gaat in sneltreinvaart door het seizoen heen. In april begon de talentenjacht en ze zijn inmiddels al aangekomen bij de halve finale. Uiteindelijk zal één kandidaat van iedere coach (de andere coaches zijn Blake Shelton en Cee-Lo Green) de finale betreden. Eén van de meest verrassende momenten tot nu toe was het optreden van Dia Frampton. De verlegen 23-jarige zangeres zong een eigen uitvoering van Kanye West's Heartless. De clip hiervan vind je hier

We hadden een mooie audioleak, maar die is weg. Nu moeten we het helaas doen met dit brakke filmpje. Zodra we op het spoor van een filmpje in betere kwaliteit komen, passen we het aan!