Nog even is het zo ver; het leukste, gezelligste en meeste hysterische feest van Amsterdam vindt weer plaats in AIR: Can you feel iT?! Dit keer op zaterdag 2 juli dus je kunt de dag erna lekker uitslapen.

De 5de editie van dit spektakel staat in het teken van 1001 nacht. Denk aan Aladdin, Ali Baba en de 40 rovers, Sinbad de zeeman, buikdanseressen, waarzegsters en vuurspuwers. Deze trailer geeft precies weer wat je kunt verwachten op 2 juli: 

Voor velen is het al bekend wat ze aantrekken. Iedereen doet goed z'n best om mooi voor de dag te verschijnen. Mocht je dit nu nog niet weten, kun je altijd een bezoekje brengen aan Gerritsen kostuumverhuur op de Weteringsschans 116. Gerritsen is ook een officieel verkooppunt voor de laatste kaartjes.

Een ander verkooppunt is Back Stage op de Rozengracht. Hier kunnen ze je naast kaartjes ook voorzien van hulp met make-up, baarden, stenen en pruiken. Niets is te gek. Natuurlijk zijn er ook nog een aantal kaarten te koop via www.AIR.nl en de winkels van Primera.

Ondertussen is host Mayday druk bezig met de voorbereidingen en het boeken van de laatste surprice acts. We mogen nog niet verklappen waar ze precies allemaal mee bezig is, maar het beloofd weer een groot spektakel te worden! 

Wat we wel mogen verklappen is dat de persoon met de mooiste outfit een reis naar Istanbul wint!!!

En jij kunt erbij zijn! Can You Feel iT is tot nu toe elke keer uitverkocht geweest en dat zal deze keer niet anders zijn. Wil jij op de gastenlijst? Mail nu naar win@gay.nl met 'aladdin' als onderwerp. Schrijf waarom jij op de gastenlijst moet komen te staan en vergeet niet je voornaam, achternaam en profielnaam te noemen. Let op! Goldmembers maken meer kans.