De tweede editie van deze openminded clubnacht in Paradiso komt i.s.m. ‘I Like To Watch Too’. Gay.nl met:

Jodie Harsh, icoon uit het Londen, ster in het internationale nachtleven. Beroemd geworden door haar clubnacht 'Circus' waar artiesten als Ladyhawke, Roisin Murphy, Friendly Fires, Amy Winehouse en Peaches achter de draaitafel stonden. Zelf is ze ook een veelgevraagd DJ en draait de laatste jaren over de gehele wereld in clubs van naam en faam. Van Pacha, Ibiza tot Glastonbury, van award shows voor Swarovski tot Diesel en MTV.

Egbert-Jan Weeber is meer dan alleen acteur, hij organiseert feesten met organisatie 'Cirque Excentrique' en is een veelzijdige dj, die zich makkelijk aanpast aan het publiek waar hij voor staat te draaien.

The G-Team bestaat uit twee types uit het nachtleven van Amsterdam die het tijd vonden voor feest zowel voor als achter de draaitafel en wat betreft muziekkeuze een hele dikke knipoog, van verantwoorde muziek zonder gene overgaan op Cher, omdat het kan. De performance is deze nacht in handen van Blush. Blush is het hotste van het hotste wat Amsterdam te bieden heeft op performance gebied, drie mannen met een dans/zang/musical achtergrond, zien eruit als een goede mix van man/vrouw en zijn hysterisch synchroon op het podium, dit kent Amsterdam nog niet.

Rachel Kramer ft The Nasser. Producer The Nasser komt uit Amerika en heeft samen gewerkt met o.a. Beyoncé en Mike Posner. Hier in Nederland heeft hij zijn oog laten vallen op Rachel Kramer, zij werd een aantal jaren geleden tweede bij de x-factor, heeft een tijd gezocht naar een sound die bij haar past en deze vond ze bij The Nassar. Pompende beats en de krachtige stem van Rachel zorgt voor een hele fijne combi en de kans is heel groot dat dit aan gaat slaan in clubland.

En in de kelder 'Let's Make Some Ladies Space', daar staat het nieuwe dj duo Bump 'N Grind, twee heerlijk ogende (tikkeltje ordinaire) dames die met hen heerlijke, vieze mix van r&b, bubbling, reggeaton en hiphop je laten zweten, schuren in de kelder.

Wil jij kaarten winnen? Mail dan naar win@gay.nl o.v.v. TooManyDicks. Goldmembers krijgen voorrang.