Het Officiële Openingsfeest van de Reguliersdwarsstraat is de aftrap van een nieuw roze Amsterdam. Met de heropening van Eve (voorheen Arc), Havana en Ludwig (voorheen April) is de Reguliersdwarsstraat weer als vanouds het middelpunt van de Amsterdamse gayscene. Met de Amsterdam Gay Pride die anderhalve week later van start gaat, is de straat weer het hart van gay Amsterdam.

De Reguliersdwarsstraat wordt feestelijk geopend door Coen en Sander. De BNN-dj’s kleuren de straat roze met een speciale Homo 100-mix, bekend van de jaarlijkse Homo 100 op 3FM. De feestelijke opening begint ’s middags om 17 uur en duurt tot laat in de avond. Meer informatie over het feest zal komende weken bekend worden gemaakt via facebook.com/reguliersdwarsstraat.

“Sander en ik vinden het fantastisch dat de Reguliersdwarsstraat wordt heropend en voor homo’s en hetero’s weer dé Amsterdamse uitgaansgelegenheid is”, aldus Coen. Sander: “Dat er maar veel hits uit onze Homo 100 door de Reguliersdwars mogen klinken.”

Met de heropening van de Reguliersdwarsstraat breekt een nieuw tijdperk aan voor roze Amsterdam. Tijdens de Amsterdam Gay Pride, dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse evenement van Amsterdam, zijn Eve, Havana, Ludwig en Soho heropend. Daarnaast is uiteraard ook bestaande homohoreca geopend.

MK / Bron: Bbccommunicatie Persbericht