Zoals ieder jaar ging dit opnieuw niet zonder slag of stoot. Eén deelnemer trok zich, ondanks voldoende stemmen, terug uit de verkiezing. Maar uiteindelijk zijn er tien zeer sterke kandidaten boven komen drijven en zij gaan met elkaar strijden om de eervolle titel Mister Gay Netherlands 2011.

En natuurlijk ook voor het bijbehorende prijzenpakket, bestaande uit onder andere een mini-cruise van NightCruisers, overnachtingen in het Amsterdamse hotel The Grand, een fotoshoot bij Stefan Ammerlaan Photography en meer!

Maar wie de finalisten zijn, houden we nog even geheim. Eerst staat aanstaande zondag de fotoshoot op het programma. Als ze alle tien zijn gefotografeerd en geïnterviewd, gaan we achter de schermen hard werken om ervoor te zorgen dat een week later de nieuwe Gay&Night een grote MrGay-special bevat en dat de stemronde voor de finale op maandag 18 juli open kan gaan met uniforme foto's en teksten.

Nog even geduld dus. In de tussentijd kun je natuurlijk zelf al op Facebook en Twitter proberen te achterhalen wie de finalisten zijn, maar nog veel leuker is om op Facebook aan te geven dat je bij de spetterende finale op het Rembrandtplein 5 augustus aanwezig bent! Je wordt dan meteen handig via Facebook op de hoogte gehouden. Onder de 'aanwezigen' worden de komende weken ook een aantal leuke prijzen verloot zoals Goldmemberships en meer!

Klik hier voor de link naar het Facebook-event.