Homo Oh Oh ChersoDe moeder van deelnemer Gio Diekema uit Utrecht schreef op zijn Facebook-pagina dat hij auditities gedaan had voor het programma en uitgekozen was. Gio, die dus op mannen valt, is 20 jaar en zit nu met de rest van de bende op Kreta.

'Zoals jullie weten heeft Gio meegedaan aan de audities voor 'Oh Oh Cherso' en ik kan jullie vertellen dat hij nu in Chersonissos verblijft. Hij zit dus in dat programma en kan zelf niet reageren. Ook heeft hij zijn telefoon moeten inleveren,' aldus moeder Diekema. Gio komt overigens niet uit Den Haag, maar uit Utrecht.

"Gio vermaakt zich uitstekend met vooral de dames van de groep. Hij heeft gisteren gebeld uit Griekenland en vertelde dat hij het waanzinnig goed naar zijn zin heeft. Hij mocht niets over de uitzendingen vertellen, maar hij ligt in ieder geval bij Bibi, Barbie en Little Princess op een kamer.

RTL heeft inmiddels ook de deelname van Gio bevestigd. De identiteit van een nieuw meisje in de groep dat 3 weken lang met de rest mag feesten op Kreta, is nog niet bekend gemaakt.

AN/Bron: De Telegraaf