Michele Bachman is zelf zeker geen fan van ons homo's. Ze noemt homoseksualiteit een seksuele disfunctie en persoonlijke slavernij. Haar stemgedrag bij homo-wetten is ook altijd zwaar negatief geweest. Recentelijk ondertekende ze een controversiële belofte waarmee ze aangaf tegen het homohuwelijk te zijn en homoseksualiteit een keuze te vinden. Kortom in vergelijking met haar lijkt Sarah Palin een fag-hag.

Michele haar man van meer dan dertig jaar, dr. Marcus Bachman is een christelijke therapeut en leidt het familiebedrijf, Bachman en Associates. Een tijdje terug kwam hij al negatief in het nieuws toen er geluidsmateriaal in de media te horen was, waarop hij homo's barbaren noemt die onderwezen en gedisciplineerd moeten worden. In de media werd hij daarna veelvuldig een 'closet-clase' genoemd, omdat zijn stem nogal gay klinkt.

Er zijn meldingen dat er sinds 2005 "gay cure" therapieën worden gegeven in de kliniek van de Bachmann's die zowel door de staat Minnesota als federaal financieel ondersteund wordt. Daarbij wordt bidden als oplossing voor homoseksualiteit gegeven.

Homo-groep 'Truth Wins Out' heeft eind juni iemand undercover naar de praktijk gestuurd. John Becker werd daar verteld dat iedereen heteroseksueel is, maar sommige mensen met uitdagingen te maken krijgen. ABC's Nightline deed verslag.

 

AN