Dit jaar viert Roze Maandag haar 20ste verjaardag. Iedereen kan en mag zijn of haar kleurrijke, excentrieke zelf zijn op deze dag. Dit geldt voor homo's en lesbo's, maar ook zeker voor de hetero's. "Roze Maandag is één groot feest en bij uitstek de dag om je zo bont mogelijk uit te dossen. Hoe kleurrijker, hoe beter."

Het centrum van Tilburg is afgelopen week alvast roze versierd door Stichting Roze Maandag. ´Vliegende´ posters en veel roze ballonnen kondigen het twintig jarig jubileum aan van Roze Maandag op 25 juli aanstaande. Met de slogan 'Happy Gay Day' nodigt de stichting iedereen uit om dit jubileumfeest dit jaar groots te vieren. "We hopen dat iedereen zich ook dit jaar weer van zijn meest kleurrijke kant laat zien," aldus Pepijn Moors voorzitter van Stichting Roze Maandag "De dresscode is uiteraard; Roze!"

Kom met de trein:

Kom met de trein naar Roze Maandag! Tilburg is goed bereikbaar met de trein en de kermis is op een paar minuten loopafstand van het station. Vooral op Roze Maandag rekent NS op veel extra reizigers en zet extra lange treinen in. Gelukkig maar, want het roze feestgedruis duurt tot diep in de nacht. Na al die gezelligheid is een comfortabel treinritje terug naar een huis een prima afsluiter van een geweldige dag.

Extra nachttreinen op Roze Maandag
 
Er rijden op Roze Maandag omstreeks 01.20 en 03.00 uur extra treinen
 • 2 extra treinen via ’s-Hertogenbosch naar Utrecht
 • 2 extra treinen naar Eindhoven
 • 2 extra treinen via Breda en Dordrecht naar Rotterdam

 De exacte vertrektijden van deze extra nachttreinen zijn vanaf midden juli vinden op ns.nl/reisplanner.


Volg het laatste nieuws van Roze Maandag op de website