Bovenstaand filmpje kan op twee manieren geinterpreteerd worden. Of Jean Claude van Damme heeft een mannelijke dienstmeid aangenomen (waar hij ook graag mee in de sportschool vertoefd) of een zeker wasmiddelmerk probeert hem als homo af te schilderen. Kies maar!

Bij dit filmpje moet je de homo-insteek er zelf maar even bij verzinnen. Feit is gewoon dat ik jullie dit nummer van Zanger Rinus niet kan en zal onthouden. Hij is tenslotte een begrip op het internet en nu zelfs ook in de Verenigde Staten. Het mooiste aan deze video vind ik echter de losse heupen van zijn liefje Romana. Even was ik heel erg bang dat ze met haar geslachtsdeel over de vloer zou gaan schuren als een krolse kat, zo opgewonden lijkt ze te raken van Rinus' muzikale skills.

Bovenstaand filmpje is minstens even schattig als een dikke kat die met een parkiet knuffelt: een klein jongetje ontmoet voor de eerste keer twee mannen die van elkaar houden.

Als je niet tegen het woord 'fuck', sarcasme en felle kleuren kan en een huilbui wilt voorkomen, dan moet je niet op bovenstaand filmpje klikken.

 

Kijk hierboven naar de enige aandacht die ik aan Harry Potter zal besteden. Twee Harry-themed parodieen op Halo van Beyonce en Monster van Kanye West. 

Dit hierboven is een meidenkoortje dat een angstaanjagende versie van Gaga's Judas ten gehore brengt. Mooier en enger dan het origineel en nu al de aftitelingstrack voor mijn allereerste horrorfilm.

Tot slot een filmpje dat al een tijdje op het internet rondzwerft maar dat dermate belachelijk is, dat het in dit rubriekje thuishoort. Ik denk dat ik het feit dat ze geen bh draagt erger vind dan de oranjebruine huid.

 

Oh wacht! Op de valreep nog een stel militairen met een ode aan Britney Spears!