Met de gloednieuwe app kun je eenvoudig berichten sturen en lezen. Je vriendenlijst wordt overzichtelijk weergegeven en je ziet meteen wie er online is. 

In de buurt
Vooral handig is de functie om te zien wie er bij jou in de buurt zijn! Tot op een paar meter zie je wie waar is. Je kunt deze zoekresultaten uiteraard filteren op leeftijd. Het algemene zoeken is momenteel nog wat beperkt tot zoeken op gebruikersnaam, maar dit gaan we snel uitbreiden!

Het bekijken van profielen is even eenvoudig als je van de site gewend bent, compleet met de extra stats van gebruikers. Daarnaast ziet het chatten eruit zoals je het kent van de iPhone-smsfunctie. De berichten worden uiteraard ook in je dialoog op de site opgeslagen. 

Nieuws
Naast de sociale functies van de app, kun je ook 'on-the-go' al het laatste Gay.nl-nieuws lezen! Lees over de openstelling van het huwelijk in Amerika terwijl je in een Starbucks in Miami zit, lees de nieuwste column van Robbert Jan terwijl je op de trein aan het wachten bent, of verlekker je aan het snoepje van de week tijdens een familie-uitje naar het Dolfinarium. Het kan nu allemaal snel, eenvoudig en overzichtelijk!

De App is nu gratis te downloaden in de iTunes-store. Klik hier (gebruikers uit Vlaanderen klikken hier) of zoek in de store op Gay.nl ! En natuurlijk ook in de Android-market, klik hier!

De app zal de komende tijd flink worden doorontwikkeld. Mocht je fouten tegenkomen in de app (daarmee bedoelen we dus niet dingen die er nog niet in staan), dan horen we het graag op www.gay.nl/help/ Er staan nog geen data gepland voor apps voor andere mobiele apparaten.