slager niet gayDe laatste drie maanden is Brian Fields, eigenaar van Fields of Anlaby Butchers in Hessle, het slachtoffer van hardnekkige geruchten dat zijn vrouw hem heeft verlaten omdat hij er een homoseksuele affaire op na zou houden. Volgens hem zijn de geruchten ontstaan door jaloezie over zijn goedlopende bedrijf en is hij nog steeds erg gelukkig met zijn vrouw. Hij is het zat dat zijn kinderen gepest worden op school door de geruchten.

Fields liet het volgende aan de Daily Mail weten: "Het begon dus drie maanden geleden toen vrienden iets over de geruchten opvingen. Ik dacht dat het vanzelf wel weer over zou waaien, maar het werd steeds erger. Daarom werd het tijd om actie te ondernemen. Ik wil niet dat mijn klanten denken dat ik vreemd ga en oneerlijk ben."

Hij hing een brief op in zijn winkel met het dringende verzoek aan mensen om te stoppen met deze roddels omdat het zijn gezin last bezorgt.

Fields laat ook weten absoluut geen probleem met homo's te hebben. "Ieder moet zijn leven leiden zoals hij zelf wil. Zonder vooroordelen en roddels en dat geldt ook voor mijn eigen gezin."

AN