Paay zal niet alleen zingen, maar zal tijdens de Glamour-ronde van Mister Gay Netherlands 2011 ook haar oordeel vellen over de tien finalisten. "Als iemand glamour herkent, is het Patricia Paay wel," zegt Frederik van den Bosch, organisator van de Mr Gay Netherlands-verkiezing. " Ze is een van de echte Nederlandse diva’s en past perfect bij de glitter en glamour van de Gay Pride ."

La Paay weet al waar ze op gaat letten bij de Mr Gay's: "Je hebt zoveel verschillende gay looks. Het ligt eraan waar je naartoe gaat en waar je bent. Het mag van mij glitteren. Strak broekje, misschien wat glittertjes op je schoenen. Dat kan. Als je naar een chique gelegenheid gaat, doe je een mooi kostuum aan. Dat staat het beste bij een jongen die gay is, want die hebben meestal de beste figuurtjes. Die wil ik graag aan mijn armen hebben."

Ook kijkt ze erg uit naar het moment waarop ze Gay Sera Sera voor het eerst live ten gehore kan brengen: “Ik had het echt even nodig. Gay Sera Sera is positief en gezellig. Het dak gaat eraf met dat nummer. Ik kan niet wachten om het voor een groot publiek te doen!”

In samenwerking met Cloud9 Music kun je via Gay.nl kansmaken op een prijzenpakket bestaande uit een Meet&Greet met Patricia, meevaren met Patricia op de OUTTV-boot tijdens de grachtenparade op 6 augustus, de cd Heetste Homo Hits en vip-tickets voor het Rembrandtplein tijdens de Gay Pride!

Om in aanmerking te komen moet je Gay Sera Sera downloaden via iTunes of Radio538 via een van de volgende links:
iTunes: http://itunes.apple.com/nl/album/gay-sera-sera-single-gay-pride/id450746898
Radio538: http://www.radio538.nl/web/show/id=876139/bundleid=560307

Mail de downloadbevestiging plus je voornaam, achternaam en Gay.nl-profielnaam naar contest@cloud9music.nl