Geer naakt"Mijn moeder heeft er nooit een probleem van gemaakt," aldus Joling. 
"Zij wist het allang, maar er werd thuis niet over gepraat. Op een gegeven moment werd mijn vader erg ziek en toen wilde ik het hem op zijn sterfbed toch vertellen. Ma hield me echter tegen en was bang dat hij alleen maar zieker zou worden. Hij heeft het dus nooit geweten, al denk ik wel dat hij een vermoeden had."

Nadat Joling's relatie van 13 jaar met Wino op de klippen liep, dacht hij dat de meeste mensen wel wisten dat hij homo was. Dat bleek echter niet zo te zijn. Toch werd er eigenlijk nooit moeilijk over gedaan, zeker niet in de entertainmentwereld. Inmiddels heeft Joling al jaren geen langere relatie meer gehad. Door de energie die hij in zijn loopbaan steekt, blijft er gewoon te weinig tijd over. Hij ziet dat niet eens zo zeer als een gemis. "Ik ben blij dat ik 's morgens alleen kan opstaan en mijn ding kan doen."

Toch komt hij niets tekort. "Ik sta niet bol van de onenightstands, maar zit ook niet stil. Ik laat de pony grazen. Dat heeft lang niet altijd met liefde te maken maar vooral vaak met lust, ook dat hoort erbij."

AN/Bron:Flair