Ah, ik zal je niet langer in onzekerheid laten zitten en meteen laten kennismaken met de nieuwe trend genaamd Dick Slanging:

Om een beetje in die ghettosferen te blijven: Dit rubriekje is de ultieme manier om mijn eigen smaak aan jullie op te dringen. En nou heb ik dit nog nooit opgebiecht maar ik ben de grootste Kanye West fan EVER. Zijn nieuwe album, samen met Jay Z moet dan ook op z'n minst een beetje gepromoot worden. HIER een link naar het album. Geen Youtube-filmpje omdat de boel van Youtube is gehaald, iets met rechten etc.

Verder met filmpjes!

Ik heb dus, ondanks het zielige klimaat, een zomerliedje. Het nummer Party Rock Anthem is echt heel dom maar ZO LEUK! Ik kan niet stoppen met het te luisteren. Mijn favoriete Youtube-zeur besloot er een filmpje over vol te praten dat behoorlijk spot on is.

En hier het nummer waar het allemaal over gaat (als je geen zin hebt in de veel te lange video, doorspoelen naar de tweede minuut!)

Ik heb hier weinig over te zeggen. Het komt er eigenlijk op neer dat dit een blanke, oude man is die over 'living de life' rapt. Rapt ja. 

Over goede muziek gesproken, mijn collega Laurens stuurde me de volgende remix/mash up met werkelijk alle liedjes die ik op het moment leuk vind (en waar ik me een beetje voor schaam) erin.

Is een filmpje met poezen in mooie kleding gay genoeg voor deze rubriek?

PS: Een ordinaire Bulgaarse. En Shaggy.

 

Kom maar door met jullie suggesties!

Carmen