Ricky MartinIn een interview met het VH1-programma Behind the Music zegt Ricky Martin het volgende: "Ik deed zo mijn best om te geloven dat ik geen homo was. De persoon die ik op het podium neerzette was dat namelijk ook niet."

De zanger die vorig jaar maart voor zijn geaardheid uitkwam, zegt verder dat opgroeien in het katholieke Puerto Rico alles nog moeilijker maakte. "Iedereen vraagt als eerste als je thuiskomt: Heb je al een vriendinnetje? De maatschappij vertelt je automatisch hoe te voelen. Als je daar niet aan voldoet voel je je alsof je iets heel erg verkeerd doet.

Toen hij vader werd van een tweeling wilde hij niet langer liegen en kwam Martin uit de kast. Voor zijn zoons wilde hij eerlijk zijn. "Kinderen zullen hen later vragen stellen en dan moeten ze kunnen zeggen: Ja, mijn vader is homo."

En al is hij nu officieel uit de kast, nog steeds zijn er genoeg vrouwen die met hem flirten. "Ik heb twee zoons, een erg sexy partner (effectenhandelaar Carlos Gonzales Abelle) maar toch proberen vrouwen me nog in bed te krijgen. Ze zeggen erotische dingen en wat ze met me willen doen, maar hoewel dat aardig is ben ik natuurlijk niet geïnteresseerd."

AN/Bron:Nu.nl