Jamai is een groot fan van de serie Glee en vindt het idee van een Nederlandse versie dan ook geweldig. Op dit moment wordt gekeken of zo'n Nederlandse versie eventueel haalbaar is.

"We moeten er eerst voor zorgen zoveel mogelijk fans te verzamelen. Dan wordt het heel groot en denkt een John de Mol of Joop van de Ende: daar gaan we eens geld in steken. Want het is een dure serie."

Eerder liet Jamai via Twitter weten graag een rol te willen gaan spelen in de Nederlandse Glee. Voor de camera van Novum zegt hij echter: "Dit is geen open sollicitatie. Maar de serie is zo goed en zit zo sterk in elkaar, dat moet er in Nederland ook komen."

Maandag onthulde Erwin van Lambaart, directeur van Stage Entertainment, in De Telegraaf al met zenders gepraat te hebben over twee concepten voor een Nederlandse Glee. " De formule is ijzersterk. We hebben ook in Nederland artiesten die zo'n serie aankunnen. Er moeten per aflevering minstens twee fantastisch geproduceerde nummers zitten. In de VS staan gastartiesten in de rij."

Naast Jamai hebben ook Monique Smit en Sieneke al laten weten graag mee te willen spelen in Glee, dus dat zit in Nederland ook wel goed.

AN: Bron: Novum 


Jamai wil Nederlandse versie van Glee by Zoomin_Nederland