Collin O nealOnder de naam Collin O'Neal won Loftis meerder prijzen in the bizz met zijn uitvoeringen in films als Mo' Bubble Butt en Humping Iron. In 2005 begon hij een eigen productiemaatschappij, waarmee hij een serie genaamd World of Men maakte. Daarbij ging hij naar exotische locaties als Libanon en Servië om films te maken met lokale hunks in de hoofdrollen.

Begin 2010 verkocht hij zijn bedrijf en wilde hij teruggaan naar zijn eerste en echte passie, lesgeven. Hij werd een vervangend leraar op meerdere publieke scholen in Florida en naar eigen zeggen met groot succes. De leerlingen waren gek op hem.

In januari van dit jaar kreeg Loftis echter te horen dat hij was geschorst. Een collega had het hoofd van een van de scholen op de hoogte gebracht van het verleden van Loftis, waarna men op Google zijn seksueel expliciete foto's aantrof.

Het schooldistrict vond dat Loftis hiermee een regel overtrad die van leraren eist dat ze zich zowel op school als daarbuiten op een waardige manier gedragen die de school niet in diskrediet brengt. Daarop trok men zijn certificaat om les te mogen geven in.

Volgens Loftis zou hij niet zijn ontslagen als zijn rollen in hetero porno waren geweest en hij wijst erop dat zijn carrière volkomen legaal was. Hij ging naar de American Civil Liberties Union, maar vond geen advocaat die hem wilde bijstaan. Het feit dat hij hier met jongeren te maken heeft, was voor velen daarbij de doorslag.

AN