Thema’s zijn helemaal hip en happening op feestjes momenteel nadat Can You Feel iT?, de grote broer van Supertoys, een aantal zeer geslaagde theme parties heeft neergezet. Het afgelopen jaar alleen al vierde Can You Feel iT? een Hollywood-, Studio54- en 1001 Nacht-editie. Op 2 oktober wordt het feest van diva Mayday een Bal Masqué. Vrijdagavond was het Supertoys goes Bananas, een thema waarmee je veel verschillende kanten op kunt.

Sowieso blijft Supertoys alleen al een naam waar veel toegespitste kleding bij past. Zo was Mister Gay 2011 Thom verkleed als Superman en OUTTV-presentator Ian van der Putten had zijn chique jasje beplakt met Disney-figuren.

Ondanks dat headliner Joost van Bellen op het laatste moment ziek moest afbellen, was de muziek op Supertoys uitstekend. De eerste uren werd de toon gezet door The G-Team waarna WANNABE A STAR en San Proper de muziek van de avond op hetzelfde geslaagde niveau hielden.

De AIR stond vrijdagavond niet vol. Wat vreemd was gezien het succes van de eerdere Supertoys-feestjes. Aan de aankleding, muziek en sfeer kan het niet gelegen hebben. De mensen die er waren, hebben ongetwijfeld een zeer fijne avond gehad. De volgende editie van Supertoys verdient weer een volle bak.

KS