“… in Wonderland” zal op elke eerste zaterdag van de maand plaatsvinden in het clubgedeelte van de onlangs geopende Ludwig II. Iedere editie krijgt een ander bekend persoon de taak om de avond te hosten als een karakter uit de bekende 'Alice in Wonderland' film.

De host verwelkomt de gasten in Wonderland, waar ze van de ene in de andere verbazing zullen vallen: verrassend decor, opvallend personeel, mysterieuze acts en nog veel meer wat nu nog geheim moet blijven, zullen de avond maken tot een waar spektakel.

Het ijzeren hek, wat het clubgedeelte van de bar scheidt, wordt op slot gedaan en enkel de meest creatieve personen krijgen toegang van de doorbitch om Wonderland te betreden.

Voor de eerste editie, die plaatsvindt op zaterdag 3 september, valt de eer te beurt aan It-boy, PR manager van de TAO groep (o.a. Jimmy Woo, Lion Noir en BO5), Socialite, Nederlands meest bekende doorbitch, Beau Monde-columnist en armcandy van überstylist Bastiaan van Schaik: Morris, die deze eerste editie zal hosten als ‘Mad Hatter’

“… in Wonderland’ is een initiatief van Steve Goudkuil en Stijn Bourlet, twee jonge ondernemers die sinds een paar maanden met hun eigen bedrijf  intrede hebben gemaakt in de evenementenwereld. Goldpit Unlimited en BO Productions hebben hun krachten gebundeld om een evenement neer te zetten welke alle andere, in ieder geval in de Reguliersdwarsstraat, achter zich laat.

Gay.nl verloot 5x2 kaarten. Winnen? Mail naar win@gay.nl met Wonderland als onderwerp. Vergeet niet je voornaam, achternaam en profielnaam te vermelden.

Morris in Wonderland // Be CreHATive // 3 september 2011 // 22:00 – 03:00 uur
Ludwig II, Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam // Entree €10,-