Sjors van der Panne: “Op mijn cd ‘Eén nacht’ zing ik zelf geschreven teksten. Muzikaal verschillen de liedjes allemaal van stijl. Inhoudelijk is ‘Eén nacht’ een kleine biografie. Ik geloof niet dat het een hele blije cd is, misschien zelfs een beetje ‘donker’. Maar met lichtpuntjes! Er klinkt een boel romantiek, idealisme en tevredenheid in door!”

De muziek van Van der Panne valt bij een breed publiek in de smaak. Muziekkenner en Opium-presentator Cornald Maas noemt het debuutalbum ‘behalve kwetsbaar ook rauw. Brel meets Huub van der Lubbe.’ De Telegraaf omschreef Van der Panne in april 2011 als een ‘snel opkomend zangtalent’. Van der Panne was dit jaar de hoofdact op het Amsterdamse Rembrandtplein tijdens de Gay Pride en won eerder de publieksprijs van het Concours de la Chanson.

Het album ‘Eén nacht’ is nu al te downloaden via iTunes en vanaf dinsdag 20 september verkrijgbaar bij jouw cd-winkel, bol.com en andere online stores. Die avond wordt het album met een feestelijk concert gepresenteerd in de Amsterdamse club Bitterzoet en wordt het eerste exemplaar uitgereikt door Beau van Erven Dorens. Meer informatie: www.sjorsvanderpanne.nl.

WIN! Wil jij aanwezig zijn bij het uitverkochte concert van Sjors van der Panne, 20 september in Bitterzoet? Mail dan 'Sjors' naar win@gay.nl onder vermelding van je voornaam, achternaam, profielnaam en motivatie.

Bekijk hieronder het webclipje dat Sjors speciaal voor Gay.nl heeft gemaakt. Meer muziek hoor je op Last.fm of Spotify.