Kern In 2008 werd Kern in het geheim opgenomen terwijl ze het volgende zei: "Homoseksualiteit is dodelijk en verspreidt zich snel. Het vernietigt onze jonge mensen en ons land. Geen enkele maatschappij die homoseksualiteit volledig accepteerde, bleef langer dan een paar decennia bestaan."

In een interview met Peter LaBarbera van antihomogroep Americans for Truth zei ze afgelopen week het volgende: "Door homoseksualiteit zijn er in de VS miljoenen mensen dood gegaan, middels HIV/AIDS. Als je het praktisch bekijkt, wat heeft dan meer mensen de dood ingejaagd, terroristische aanvallen in de VS of HIV/AIDS? In de laatste 20 jaar zijn er hoogstens 5.000 mensen door een terroristische aanval om het leven gekomen, maar wel honderdduizenden mensen zijn overleden aan de gevolgen van HIV/AIDS."

"Op scholen, in muziek en op de tv wordt de jeugd steeds maar weer verteld dat homoseksualiteit normaal is en natuurlijk. Daar worden ze dagelijks mee gebombardeerd. Gelukkig is dat niet elke dag het geval met terroristische aanvallen. Het is gevaarlijker dan terrorisme, omdat homoseksualiteit de moraal van ons land aantast. We zijn een land dat gebaseerd is op religie en goede moraal, valt dit weg dan zal ons land niet overleven."

AN