Gay.nl/Asch is deze keer aan de beurt. 17 jaar en promohomo voor Gay.nl zo te zien (nee, ik ken hem niet dus trek hem niet voor). Hij heeft zichzelf opgegeven (zou jij ook kunnen doen) en ik mag mijn fashion-oog op hem werpen.

Op het eerste gezicht zie ik een alternatief type, in mijn tijd noemde je dat Alto maar nu Emo blijkbaar. Ik vind het wel een lekker stijltje; licht slonzig en toch erg over nagedacht. Een bandana om je hoofd en je bent, zeker in combi met je haar, net Axl Rose. De rockstarlook past goed bij je vind ik.

Veel zonnebrillen en piercings versterken de look die je wilt showen. Goed gedaan dus! Echter denk ik wel dat je moet oppassen met je lichte huid en je haarkleur wanneer je lichtgrijs draagt en zeker bij een hemdje. Dat trekt snel de weinige kleur die je op je gezicht hebt weg waardoor je bleek gaat zien, dat geldt overigens ook voor het lichtblauwe Gay.nl-promoshirtje. Zwart en donkergrijs of bijvoorbeeld legergroen of zwaar verwassen zwarte (dus donkergrijze) t-shirts en hempjes zullen je beter staan! Wit is overigens helemaal prima, je draagt het regelmatig zo te zien en het staat je goed, zeker in combi met een accessoire.

Het leren jack dat je draagt staat super! Stukken beter dan het Adidas-vest, hoewel al zou schelen als je dat gewoon open draagt in plaats van het half dicht te ritsen. Ik ben benieuwd hoe een colbertje op je staat in combi met de look die je nu hebt. Opvallend vind ik dat leren jack in combi met een V-neck in mooi blauw; het geeft je een volwassener look en ik denk dat het ook helpt dat je haar korter is. Probeer dus eens een colbert of juist een overhemd toe te voegen aan de Emo-look, ik denk dat het je volwassener laat ogen en je nog steeds de look behoudt die je wilt hebben.

Weinig commentaar he.. bijna saai. Maar je doet het gewoon goed!

Allan