Ik vind dit dus superleuk. Een kort filmpje waarin verschillende soorten 'dronkenschap' aan de orde komen. Welke ben jij? Ik zelf zit ergens tussen 'Vulture', 'Shameless Susie' en 'Bro' in.


Flashmobs zijn het ultieme verschijnsel waar ik stomme grappen over kan maken natuurlijk. Maar flashmobs voor een goed doel, om Michelle Bachmann te jennen.. Ik ben voor!

 

Dit is mooi actueel met de opheffing van DADT (EINDELIJK!!!): een filmpje vol extreem homoseksuele militairen en de reacties van mensen op straat. Flauw, maar wel leuk.

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player Anderson Cooper is mijn favoriet op heel veel vlakken. Kijk hierboven naar een filmpje waarin hij met zijn moeder Gloria Vanderbilt praat over de zelfmoord van zijn broer, haar andere zoon.

Hierboven een filmpje van het nieuwste geniale Ikea-ontwerp: een opvanghoekje voor mannen die meemoesten van hun vrouw maar het verschrikkelijk vinden om door die winkel te moeten sjokken!

En dit is een film waar ik nu al heel veel zin in heb. Mijn lievelingsacteur Leonardo DiCaprio gaat J. Edgar Hoover spelen in J. Edgar. En als jullie een beetje weten wie dat is, dan weten jullie ook dat het vooral roddels over zijn geaardheid waren die vaak het nieuws over de beste man domineerden. 

 

Tot slot, heeft iedereen hier de belachelijke documentaire Jesus Camp ooit gezien? Zo niet: doe het. In elk geval, de gestoorde vrouw uit die documentaire zit nu in een filmpje waar in ze kinderen 'dood' laat spelen en 'uit de dood laat opstaan'. Allemaal onder het mom van God's wegen. Belachelijk. Kijk hieronder:

 


Carmen