De 20-jarige dochter van voormalig Gouverneur Sarah Palin is in Amerika onderhand zelf ook een "celebrity." Ze eindigde in de top 3 bij het in de VS nog steeds zeer populaire 'Dancing With the Stars' en als ongehuwde moeder belandde Bristol vaak op de voorpagina's van de roddelbladen.

Hollywood.TV was aanwezig bij Bristol's bezoekje aan de bar en postte de clip vrijdag op YouTube. Een 47-jarige man schreeuwt: "Bereed je Levi (Johnston, de ex van Bristol en vader van haar zoon) ook zo? Je moeder is een hoer. Je moeder is een verdomde duivel."

Bristol loopt hierop naar de man en vraagt hem waarom hij dat zegt. "Is het omdat je een homoseksueel bent?," vraagt ze. "Daar komt het wel op neer en waarom zeg je dat ik een homoseksueel ben," zegt de man. "Omdat ik dat kan zien," antwoordt Palin.

"Je bent trailer trash uit Wasilla," zegt de man hierop. "Ik geloof niet in een hel, maar als die wel bestaat weet ik zeker dat je moeder er naartoe gaat."

De clip zorgde al voor veel commotie in de VS en velen vragen zich af of het allemaal gepland was om de kijkcijfers voor haar reality-show op te krikken. Entertainmentsite TMZ sprak de 47-jarige man een dag later en hij blijkt de familie Palin in ieder geval echt te haten en niet te hebben geacteerd.

Alex