Op 21 juli gingen Ludwig II, Eve en Havana open tijdens een veelbesproken PR-gebeurtenis. Het werd de wederopstanding van de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat genoemd. Maar waar Ludwig II en Eve hun eigen publiek wisten te trekken, bleven de bezoekersaantallen in Havana achter. 

Havana leek zich te willen profileren als lowkey alternatief voor de hippe Ludwig en Eve maar wist de afgelopen twee maanden geen duidelijke doelgroep te lokken. Aan de andere kant werd er geïnvesteerd in themafeesten, de lancering van een single van Patricia Paay en een douche waarin dansers spannende shows zouden geven. Dat laatste is maar weinig gebeurd. Ook maakte de Havana al snel naam met onervaren barpersoneel.

Advocaat
Een lid van datzelfde barpersoneel dreigt momenteel met juridische stappen om te voorkomen dat achterstallig salaris niet meer uitbetaald wordt, laat een van de personeelsleden weten aan Gay.nl.

In een gesprek met het personeel dat vorige week vrijdag plaatsvond, heeft eigenaar Arno Eveleens laten weten dat hij twee weken de tijd wilde hebben om een nieuwe financierder te vinden. Eveleens laat telefonisch weten dat de Havana momenteel inderdaad dicht is voor publiek, maar dat de locatie voor feesten en partijen wel beschikbaar is.