Actrice LWordDe actrice/muzikante wilde samen met haar partner van Baltimore naar St. Louis vliegen, maar werd in het vliegtuig voor vertrek verwijderd.

Op haar twitter-pagina schreef ze het volgende: "Ik ben gediscrimineerd door @SouthWestAir. Stewardess vond het niet goed dat we kusten, omdat SouthWest een familie-luchtvaartmaatschappij is. We werden uit het vliegtuig gezet na hierover te hebben geklaagd. Niemand deed iets en SouthWest is homofoob."

Ze eist nu een publieke verontschuldiging van SouthWest Airlines en spoort andere homo's aan vanaf nu SouthWest te boycotten.

Volgens een woordvoerder van SouthWest Airlines was het gedrag van het stel onacceptabel en excessief. "Onze crew is er verantwoordelijk voor dat iedereen in het vliegtuig zich op zijn gemak voelt. Er werd door verschillende passagiers geklaagd over het gedrag van het koppel en toen de situatie totaal escaleerde leek het ons beter om het conflict buiten het vliegtuig op te lossen. Dit had niets met het geslacht van het stel te maken, alleen met hun gedrag.

AN