De 16-jarige Martin heeft een crush op zijn zwemleraar Sebastian. Tijdens een training doet hij net alsof hij een blessure krijgt aan zijn oog. Sebastian neemt hem mee naar het ziekenhuis en biedt Martin op de weg terug een lift naar huis aan. Martin verzint allerlei excuses om bij Sebastian te blijven. Hij zou zogenaamd bij een vriend slapen, maar deze blijkt niet thuis. En aangezien zijn familie er niet is, heeft Sebastian uiteindelijk geen andere keuze dan Martin mee te nemen naar zijn eigen huis. Martin brengt de nacht door bij zijn coach, maar Sebastian heeft geen idee wat Martins eigenlijke intenties zijn. De problemen voor Martin beginnen wanneer de leraar de ontdekking doet dat Martin hem voorgelogen heeft en hem vervolgens in het gezicht slaat. De leraar doet dat niet omdat hij walgt van Martin, maar omdat de situatie hem zijn baan kan kosten.

Ga naar de Pathé website voor meer informatie.

Aanvang
Woensdag 5 oktober 2011 - 21:00 uur - Toegang € 9,50 - Na de film één 2 voor de prijs van 1 drankje in Taboo. Vanaf een half uur voor aanvang ontvangst met een welkomstdrankje

Winnen!
Gay.nl verloot 3 kaarten onder haar lezers. Mail je naam en gebruikersnaam naar win@gay.nl o.v.v. 'Ausente'. Goldmembers krijgen voorrang.