Thomas JaneThomas Jane speelt een mannelijke gigolo(voor dames dus) in de serie Hung. Tegen de L.A Times zegt hij in het echte leven ook soortgelijke ervaringen te hebben opgedaan, maar dan met mannen.

"Weet je, je groeit op als kunstenaar in een grote stad. Toen ik 18 jaar was, leefde ik op de straat in L.A. zonder vaste woonplek. Ik had geen geld en sliep in mijn auto. Ik was er niet vies van naar Santa Monica Boulevard te gaan om me daar door mannen een broodje te laten kopen, als je begrijpt wat ik bedoel."

"Als jonge vent sta je veel meer open voor experimenten. En ik als jonge man zonder baan, verkende mijn seksuele identiteit. Door mijn normale midden-klasse opvoeding zou ik nooit de gelegenheid hebben gehad om mijn angsten en vooroordelen te confronteren. Dit kon alleen doordat ik hongerig genoeg was om mezelf uit te dagen."

"Deze ervaringen gooiden allen remmen los van een jongen met zo'n conventionele opvoeding als ik. Maar ik koos ervoor om heteroseksueel te zijn. En dan heb je ook daadwerkelijk een keuze en ik koos ervoor om een heteroseksuele man te zijn omdat, mijn DNA dat waarschijnlijk dicteert. Maar ik denk dus wel dat het tot op een zekere hoogte een keuze is. Maar het is geen keuze tot je open genoeg bent om te experimenteren met zowel mannen als vrouwen. Tot je het eten hebt geproefd weet je niet wat je lekker vindt, zei mijn moeder altijd."

Alex/L.A Times