“Een ommekeer voor mijn carrière was in 1997 de MTV Awards in Ahoy. Ie-de-reen was daar. De Backstreet Boys, de Spice Girls, LL Cool J, Bon Jovi, Bjork, Janet Jackson, noem maar op. Daar heb ik een van mijn beste vriendinnen, Skin, ontmoet. Ze heeft me aan iedereen voorgesteld. De productie, de sfeer, het was voor mij een memorabel moment. Een ander onvergetelijk moment was de verjaardag van Madonna in Londen. Ik kreeg twee kaartjes van Angela Kluivert want die ging niet, toen heb ik direct een ticket geboekt naar Londen en daar ter plekke kwamen we in contact met iemand uit de backing vocals en die nam ons mee naar het verjaardagsfeestje. Die kick, die aura, het in de buurt zijn van iemand die zo hard heeft gewerkt om zo’n grote ster te worden, dat was heel speciaal. We hebben nog geen foto samen, maar die komt er wel. Het moet er het juiste moment voor zijn. Het is mijn ultieme droom.

De MTV Awards was mijn eerste grote ding. MTV vroeg me om te komen en om mensen mee te nemen die er leuk uitzien. We moesten vooraan staan, want dat was goed voor het beeld. Ik had een groene, asymmetrische jurk aan. Altijd alles is asymmetrisch bij mij. We moesten er ’s middags al zijn voor soundcheck en voor het beeld. Ik  had lange hakken aan, maar we stonden op zo’n ijzeren plaats met van die gaten erin. Dat ging voor geen meter. Ik kon niet staan! Tijdens de show kreeg Bon Jovi een award voor Best Male Performer. Maar hij is helemaal geen male performer want ze zijn een groep. Toen liep hij voor het podium langs en zag hij mij. Toen zei hij ‘this is the best male performer’ en kreeg ik de award van hem. Dat was zó’n ding dat ik na de show backstage mocht. De rest ging met de bus terug maar ik dacht ‘ik zie wel hoe het loopt’. Ik had de time of my life. Ik liep te flirten met Howie van de Backstreet Boys en heb nog harder lopen flirten met LL Cool J. Het was de nacht van m’n leven. Zo’n kick. Inmiddels heb ik iedereen ontmoet die ik ooit heb willen ontmoeten, maar dat was voor het eerst dat ik dat soort sterren ontmoette. Ik was star struck toen ik de Spice Girls naast me zag dansen. Terwijl het zijn gewoon kleine, Britse meisjes die niet kunnen praten, en eigenlijk ook niet kunnen zingen. Maar ze hadden toen miljoenen fans.

Ik herinner me ook mijn eerste Wasteland.  Hier in de Reguliersdwarsstraat een brug van de ene kroeg naar de andere. Daarin waren twee mannen gewoon met elkaar bezig, in de buitenlucht. En mensen liepen daar gewoon onderdoor.

Begin dit jaar draaide ik op een feestje in New York waar onder andere Ice T en Kim Kardashian waren. Zo geweldig! De locatie was gewoon een suf Italiaans restaurantje, het stelde echt geen flikker voor. Maar ’s avonds gaat het los. Ik verwachte er weinig van, maar alle hippe New Yorkers waren daar. Dat zijn echt memorabele dingen."

KS / Foto's thanks to Mayday