‘We hadden een goede start in juli. Maar de maanden augustus en september waren ronduit slecht,’ zegt eigenaar Eveleens. In die periode stapte compagnon Tijn Elferink uit de zaak. 

Volgens Eveleens is hij niet de enige. De hele 'Reguliers'zou een moeilijke zomer hebben gehad. Volgens hem heeft de homohoreca van Amsterdam 'een groot imagoprobleem en ligt de hele 'scene' plat. Alleen echt unieke locaties doen het nu nog goed.'

Ondanks de problemen wil Eveleens Bar Havana zo snel mogelijk weer openen. Hij is daarom nu in gesprek met potentiele nieuwe partners.

De veelgehoorde kritiek dat het personeel van Havana te onervaren zijn, wuift Eveleens weg. ‘We hebben tien mensen in dienst, waarvan er zeven echte horecatijgers zijn met meerdere jaren ervaring op verschillende locaties.’

Verrassend genoeg is Havana tijdens het ADE wel open. Tijdens het Amsterdam Dance Event is er een speciaal programma in Havana. ‘Voor het eerst is er tijdens een internationaal bekend dancefestival een officieel gayprogramma,’ aldus Eveleens.

CF

Bron: missethoreca.nl