Het twee uur durende, groots opgezette spektakel zal een rits aan hits bevatten. Denk aan: Don't Stop Me Now, Somebody to Love, We are the Champions, Radio Ga Ga, I want to break Free en Bohemian Rhapsody!

Leadzanger van The Queen Experience en ster van de show is de in Zuid-Afrika woonachtige en van oorsprong Amerikaanse Joseph Clark. Zeven jaar geleden startte Clark met touren door heel de wereld met het repertoire van Queen en nam zelfs een album op met stukken van de legendarische rockformatie. Joseph, die wat betreft zang een verbluffende gelijkenis vertoont met Freddie Mercury, weet op sublieme wijze samen met zijn band, de sfeer op te roepen van de Queen concerten van weleer met Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De beroemde krant The Times noemde zijn prestaties op het podium fenomenaal!

The Queen Experience is een eenmalige show en staat naast de muzikale hoogstandjes, bol van de overweldigende lichteffecten, videowalls, lasershows, vuurwerk en andere special effects. Patrick Kramer, bekend van de concertreeksen 'Symphonica in Rosso' en de 'Wit Licht'-concerten van Marco Borsato, is verantwoordelijk voor licht, laser, podium, special effects en decorontwerp.


Kijk hier voor meer informatie over o.a. kaartverkoop.  

 

Kijk hieronder naar een kleine impressie van de show: