Hubley pleegde afgelopen vrijdag zelfmoord. De jonge tiener hield een blog bij over zijn leven, zijn depressie en de moeilijkheden die zijn geaardheid veroorzaakten. De blog heet 'You can't break, when you're already broken' en bevat meerdere foto's en blogposts die refereren aan en laten zien hoe hij zichzelf verwondde en in zichzelf sneed. Verder zijn er veel foto's van homo's en zoenende mannen te zien en vraagt Jamie zich op zijn blog meerdere malen af wanneer hij nou eens een keer een vriendje krijgt.

"Soms wens ik dat de wind me gewoon mee zou nemen," en "Het enige dat erger is dan gehaat worden, is genegeerd worden. Wanneer ze je haten erkennen ze je bestaan tenminste," en tot slot schreef Jamie ook: "Zelfmoord is altijd een optie."

volgens Jamie vader hadden de pesterijen een grote rol in Jamie's zelfmoord. Hij gaf in een persverklaring ook aan dat Jamie net een zogenaamde 'Rainbowclub' voor lgbtkinderen op zijn school was gestart. Hij had voor deze club verschillende posters laten maken en opgehangen door de school. Andere scholieren hebben de posters echter kapotgescheurd en ondergekliederd met kwetsende teksten.


Jamie Hubley
Lees hier meer: http://www.huffingtonpost.com/2011/10/17/jamie-hubley-commits-suicide_n_1015646.html#s415593