De 26-jarige man zegt dat hij op een huisfeestje was toen vier mannen hem opeens aanvielen. Ze sloegen hem, staken hem met een gebroken, glazen bierflesje en duwden hem in het vuur. Ze riepen dingen als 'pussy-ass faggot', 'gay bitch' en 'cocksucking punk', volgens Burke Burnett, het slachtoffer.

Volgens Burnett waren er 30 hechtingen nodig om de steekwonden op zijn rug, voorarm en boven zijn oog te dichten. Daarnaast heeft hij tweedegraads brandwonden en veel blauwe plekken opgelopen.


"Ze wisten dat ik homo ben. Ik ben ervan overtuigd dat ze van plan waren om me te vermoorden."

De identiteit van de daders is bekend bij de politie, maar deze geeft aan dat het zo'n twee weken kan duren voor dat deze gearresteerd worden. De politie zou nog steeds bezig zijn met het onderzoek. Volgens Burnett is hij doodsbang en weigert hij in zijn eigen huis te slapen. Hij verblijft nu bij een vriend. Het is onduidelijk waarom het politieonderzoek zoveel tijd vergt. Vrienden van Burnett hebben contact gezocht met (lokale) media om hun onvrede hierover uit te spreken. Volgens hen is de politie ook van plan om het geweld tegen de homo als 'overtreding' te beboeten in plaats van als 'misdrijf' te zien. 

"Deze mannen hebben niks te verliezen. Ik ken een van de mannen persoonlijk. En ik weet dat twee van de mannen in de gevangenis hebben gezeten."


Burnett was vaker op huisfeesten geweest in het huis waar hij is aangevallen. Hij was uitgenodigd door een van zijn heterovrienden die er woont. Hij kwam aan het begin van de avond bij de woning aan met drie homovrienden. Deze vertrokken echter al eerder nadat ze een paar mensen homofobe uitspraken hoorden doen. Iemand zou hebben gezegd: "Deze flikkers verdienen het niet om hier te zijn. Iemand moet ze eruit gooien."


Toen Burnett zijn eerste klap ontving zat hij ergens te praten met iemand. Hij stond op om zichzelf te verdedigen toen een van zijn aanvallers hem in de rug stak met een gebroken bierflesje. Hierna werd hij ook in zijn voorarm gestoken en daarna tegen een brandende ton aangegooid (deze stond er ter 'gezelligheid'en decoratie).

Hoewel zijn vrienden al naar huis waren, was Burnett nog wel met een paar vriendinnen. Een van hen wist de verdachten op te houden zodat Burnett tijd had om naar een auto te rennen. Niemand van de rest van het gezelschap (er waren ongeveer 20 mensen op het feest) deed iets, volgens het slachtoffer en zijn vriendinnen. Hierna zijn Burnett en een vriendin onmiddelijk naar een ziekenhuis gereden.

Lees hier meer: http://www.dallasvoice.com/paris-attack-1093329.html