Qua aankleding is overal aan gedacht. Vooral in de eerste helft is het bij íeder nummer feest: Kylie komt op op een opengeklapte schelp, op een rijtuig en op een standbeeld. Op de videoschermen flitsen voortdurend vooraf opgenomen beelden voorbij, geschoten door William Baker, die al jaren de concepten voor Kylie’s concerten bedenkt en haar albumcovers schiet. Op een gegeven moment zien we Kylie op de videoschermen als een soort sexy Ursula uit De Kleine Zeemeermin en weet je even niet meer precies waar je moet kijken, zó mooi zijn de beelden.

Dat de titel van het nummer ‘Closer’ heel serieus wordt genomen, wordt duidelijk wanneer Kylie op een danser met vleugels (!) gaat zitten (!) en langzaam maar zeker de zaal in vliegt (!). Er worden veel nummers van het Aphrodite album gespeeld, maar ook klassiekers. Zo is haar indie-hit ‘Confide In Me’ in een nieuw jasje gestoken en zingt Kylie het vrij onbekende b-kantje van die single, de Prefab Sprout-cover ‘If You Don’t Love Me’. Kylie doet nog een andere cover tijdens de show: ‘There Must Be An Angel (Playing With My Heart)' van de Eurythmics. Maar natuurlijk zingt ze ook gewoon Kylie-knallers als ‘Can’t Get You Out Of My Head’, ‘Wow’ en ‘On A Night Like This’. Naast alle sets, de prachtige videobeelden, het waterballet (!) en een stralende Kylie zijn vooral ook haar schaarsgeklede mannelijke dansers erg prettig om naar te kijken. Het is overduidelijk dat Kylie & co heel goed weten hoe haar fanbase in elkaar steekt.


Bij de dvd zitten ook nog twee cd’s met het volledige concert erop! En alsof dat allemaal nog niet genoeg is kun je, als je daar tenminste de apparatuur voor hebt, Kylie ook nog door je eigen huiskamer laten vliegen: op de blu-ray editie staat het concert namelijk ook nog in 3D! It’s a bird! It’s a plane! It’s Kylie Minogue!

MartijnT

De nieuwe Goldgift!
De nieuwe live dvd van Kylie Minogue is vanaf nu overal verkrijgbaar. Maar iedereen die nú Goldmember wordt voor een jaar ontvangt de dvd gratis thuis. Let op: zolang de voorraad strekt, op=op, weg=weg! Dus wees er snel bij! Een Goldmembership kost € 59,95 (omgerekend nog geen 5 euro per maand). Prima te doen dus!

Wat maakt een Goldmembership ook alweer zo leuk?

  • Goldmembers kunnen kiezen of ze expliciete foto's van andere gebruikers wel of niet willen zien. Zo wordt Gay.nl zo netjes als je zelf wil!
  • Altijd al willen weten wie er drie keer per dag op je profiel kijkt maar je nooit aan durft te spreken? Bekijk de laatste 24 bezoekers van je profiel!
  • Weet je even niet meer welke Mariah Carey songtekst jouw diepste gevoelens momenteel het beste weergeeft? Als Goldmember kun je eindeloos variëren met kleuren, lettertypes en –groottes en zelfs met html! Bovendien mag je véél meer foto's plaatsen (50 ipv 15)!
  • Word je om de dag aangesproken door dezelfde persoon die benieuwd is of je vandaag wél met hem wil daten? Gebruik de 'Negeer' knop voor een beetje rust in je leven!
  • Goldmembers maken regelmatig kans op extraatjes! Gastenlijst plekken voor feestjes, cd's en andere hebbedingetjes!)
  • Vind je iemand heel gezellig maar ben je er nog niet helemaal klaar voor om een vriendenverzoekje te sturen? Voeg hem/haar dan toe aan je favorieten! En als het wederzijds is (de ander heeft jou ook als favoriet aangeklikt), dan kun je dat zien. Goldmembers mogen een onbeperkt aantal favorieten kiezen, Lightmembers maximaal 3.
  • Ben je even helemaal de draad kwijt en wil je weten met die je recentelijk berichten hebt uitgewisseld? Je laatste berichten staan op een overzichtelijke pagina gegroepeerd.
  • Heb jij ook geen zin om constant de webcamjongens onder je vriendenlijst te zien of wil je Gay.nl gewoon op kantoor of op een gezamenlijke computer aan kunnen hebben, dan kun je als Goldmember de expliciete pornobanners uitschakelen.

En nog veel meer! Voor nog geen 5 euro per maand heb je al een verguld profiel én de gratis Kylie dvd! Klik hier om je aan te melden!