Filmmakers in Ghana zijn bezig geweest om zowel Hollywood als Bollywood met een bek vol tanden achter te laten. Kijk hierboven naar een belachelijke trailer van een film die daadwerkelijk (in Ghana) uitgebracht gaat worden. En voor jullie het vragen, nee dit heeft niks met homo's te maken, maar er komt wel een slecht-geanimeerde alien in voor die een baby trapt. Hoe kan ik dit in godsnaam NIET delen met jullie?

 

Dit hierboven is Japanse innovatie op z'n best. Ondergoed dat je helpt om calorieen te verbranden. Waarom zijn wij daar niet op gekomen?

 

Kijk, zo kan je ook calorieen verbranden. Dit is een lastige. Aan de ene kant is het heel schattig dat deze moeder met haar overduidelijk lesbische dochter (Justin Bieber much?) op Khia's My Neck, My Back danst, maar aan de andere kant (die mij ook iets meer aanspreekt) is het vooral heel trashy. En ongemakkelijk.

Over vrouwen op leeftijd gesproken, wat vinden we van de nieuwe Katy Perry video? Hierin speelt ze dus o.a. een oudere versie van zichzelf die spijt heeft van een jeugdliefde die ze heeft laten gaan. Jammer van de tacky feestwinkelmakeup.

En dan, nog even voor het homo-aspect van dit Youtuberondje: hierboven zie je een filmpje van een man die door een beveiliger wordt uitgescholden voor 'faggot' en het daar niet mee eens is.

Tot slot, hieronder, een soort mislukt geil-bedoeld Sinterklaasliedje. Gezongen door een blonde trien. Het ranzigste vind ik nog wel de close up van die vieze mond. 

 

 

 Carmen