Ashlynn woonde in een klein stadje in Illinois en begon onlangs met cheerleaden voor het footballteam van haar school. Het meisje werd slachtoffer van pesterijen toen ze een kort kapsel nam. Andere kinderen begonnen haar uit te schelden voor 'jongen', 'vetzak', 'slet' en 'lelijk'.

Op den duur werden de pesterijen zo erg dat Ashlynn aan haar moeder vroeg of ze misschien thuisles kon krijgen. Haar moeder beloofde haar dat ze zou overleggen met haar rector en het ook over het pesten zou hebben.

En toen, afgelopen vrijdag, hoorde Conner's moeder haar dochter aan de telefoon praten met een vriendin. Ze had het over het pesten. Slechts 30 minuten later vond Ashlynn's 14-jarige zus haar in haar kledingkast, waar ze zichzelf had opgehangen. De oma van de twee meisjes probeerde Ashlynn nog te redden, maar het was te laat, ze was al overleden.

Nergens blijkt uit dat Ashlynn lesbisch was, maar het pesten draaide desondanks om genderrollen. Ze zou met regelmaat voor jongen zijn uitgescholden. Volgens de plaatselijke politie is er echter niet genoeg bewijs om iets met de pestkoppen te doen.

Bron: Queerty