Jullie gaan de Lollipop verbouwen, was het nodig?

Ja, dat was zeker nodig. We bestaan inmiddels ruim 12 jaar en het moet gewoon even grondig aangepakt worden. 

Wat zijn jullie precies van plan?

We hebben op dit moment de uitstraling van een bruin café. Natuurlijk willen we die behouden, want bij ons voel je je ook erg op je gemak op een doordeweekse dag als het wat minder druk is. Dat warme gevoel willen we dus zeker niet wegnemen bij onze gasten. 

Wel zien we dat onze jongere gasten toch op zoek zijn naar een wat modernere uitstraling. Wij zouden de lollipop niet zijn als wij dat niet zouden proberen om te combineren, en dat gaan we dus doen! Een warme uitstraling met een echt "huiskamergevoel" gecombineerd met moderne aspecten!.

In welke periode gaat dat allemaal gebeuren?

Wij hebben een live-band op de laatste dag dat we open zijn en dat is 27 november. Daarna gaan we 4 dagen dicht en op vrijdag 2 december gaan we weer open. 

Komt er een heropeningsparty?

Ja die komt er zeker. Een heel weekend zelfs! 
Op vrijdag 2 december beginnen we met een leuke avond waarbij hopelijk iedereen komt kijken hoe het eruit is komen te zien bij ons. 
Zaterdag 3 december hebben we een special gay-party waarbij Miss Smile komt draaien en ervoor gaat zorgen dat het dak eraf gaat. 
Zondag 4 december hebben we DJ Coenio en een optreden van een zeer bekende Nederlandstalige artiest. 

Dus dit beloofd een mega-heropeningsweekend te worden. 

Hoe gaat het eigenlijk met het (gay) nachtleven in Tilburg, trekt het alweer wat bij?

Het gay nachtleven is weer goed op gang gekomen in Tilburg. We zijn sinds twee jaar niet meer het enige gaycafé in Tilburg en we zien dat daardoor meer mensen van buiten Tilburg bij ons op stap komen. Samen sta je sterk en ik ben van mening dat we met een goede leuke samenwerking nog meer zouden kunnen bereiken binnen de gayscene. 

Wat zijn naast de Roze Maandag de momenten waarop je zeker naar de Lollipop moet komen?

Als je van carnaval houdt, moet je op die dagen echt in de lollipop zijn. Dat is werkelijk een nonstop feest.
Tweede kerstdag en oudejaarsavond zijn ook geweldige dagen in ons café, dus mocht je zin hebben om een van deze dagen te komen kijken, dan staat de deur voor iedereen open.