Een vacature van OUTTV:

Wij zoeken een gepassioneerde, getalenteerde en creatieve kandidaat met enkele jaren werkervaring, die zijn marketing en communicatie skills wil benutten om de marketingcommunicatie van onze tv-zenders in de Benelux, Scandinavie en Duitsland naar een hoger plan te tillen; dit behelst het bedenken en ontwikkelen van campagne concepten, coordineren van marketing-campagnes voor de diverse landen, en kan zorgen voor het maken van vertalingen naar de communicatie uitingen voor de diverse (nieuwe) media en werkt nauw samen met de diverse afdelingen binnen OUTTV. Als Manager Marketing Communicatie stuur je het marketing communicatie team aan en maak je onderdeel uit van het Management Team.

-       (interactieve) m(e)dia opleiding (bij voorkeur op HBO niveau of hoger)

-       creatief en zelfstandig kunnen werken met aantonbare ervaring op het gebied van marketing communicatie

-       goede organisatorische, leidinggevende en management vaardigheden

-       goede kennis en vaardigheden CMS systemem, Photoshop, (kennis van InDesign, Adobe, Flash is een pre); in staat om concepten te maken en aan te passen

-       goede expressie in Nederlands en Engels woord en geschrift, goede kennis van het Duits is gewenst

-       passie voor tv

-       affiniteit met de doelgroep 'gay-man'

OUTTV is de lifestyle televisiezender gericht op de gay- en open minded. Deze zender brengt een mix van nationale en internationale programma’s, series, films, documentaires en talkshows. OUTTV is in Nederland, België, Zweden en binnenkort ook Duitsland te ontvangen door meer dan 5,0 miljoen mensen via digitale televisie. 

Functie is vacant per januari a.s. voor 5 dagen per week. Locatie Utrecht. Sollicitaties kunnen worden gericht aan vacatures@out.tv voorzien van een korte motivatie en cv.