De trailer voor Madonna's nieuwe film zie je hierboven! Nou is Madonna nooit zo'n kei in filmmaken geweest, dus ik druk het zwak uit als ik zeg dat ik heel benieuws ben naar de uitkomst hiervan.

Diva's on Diva's, is een filmpje met allerlei aan elkaar gemonteerde uitspraken die diva's door de jaren heen in interviews hebben gedaan. De beelden zijn zo gemonteerd dat het lijkt alsof elke diva commentaar heeft op de diva die voor haar aan het woord was.

Ryan Gosling, knap aan het zijn. Ik ben sinds kort echt een beetje verliefd op Ryan Gosling. En ik heb Drive nog niet eens gezien! Ik durf wel openlijk toe te geven dat hij een beetje een lang hoofd heeft, maar hij is toch wel heel charmant. 

Lady Gaga die een spetterende vertolking van haar nummer Marry The Night geeft.

51 andere woorden voor penis. Je weet toch hoe sommige mensen het heel erg moeilijk vinden om gewoon penis, pik of lul te zeggen? Nou dat zijn vaak mensen die een beetje preuts zijn. Of misschien ook wel gelovig? Gelukkig is er iemand zo vrij geweest om een gigantische lijst met (domme) woorden voor penis te verzinnen.

 

Wat dit hierboven precies is, geen idee! Misschien een soort mislukte Oostblok-Gaga?

 

Carmen