Als je honden hebt, veel reist en in het buitenland woont, is een hondenuitlater soms geen overbodige luxe. Die hebben mijn partner en ik dan ook in vele soorten en maten gehad. Dikke dames en oudere Japanse mannen in San Francisco, pokdalige tieners in New York en suffe trutjes in Londen. Tot er op een gegeven moment, in mei van dit jaar, een heel ander type voor de deur stond. Onze nieuwe dogwalker en tevens model, Marcelo.

Marcelo Prosdocimi is geboren in Belo Horizonte, Brazilië. Daar stond hij onder contract bij Ford Models en werd hij voor opdrachten naar Europa gestuurd. Hij werkte in Griekenland, Zwitserland en nu in Londen. Zijn foto's waren te zien op de populaire website ohlalamag.com en hij liep shows tijdens Fashion Weeks in Brazilië en in Londen.

Voor wat extra beweging en omdat hij dol is op honden, loopt hij daarnaast twee keer per dag een uur met onze Lupa en Chelsea. Toen mijn neefjes hier te logeren kwamen, was het wandelen met Marcelo en de hondjes een van de hoogtepunten. Hij deelde zijn brood met hen en droeg ze toen ze moe werden. Lief voor kinderen, gek met honden, vrolijk, betrouwbaar en knap. Wat wil je nog meer van een snoepje van de week?

Alex

marcelo 1marcelo 2marcelo 3marcelo 4marcelo 5marcelo 6lupa en chelsea