Kerst is een speciale tijd. Daarom besteden OUTmusic, OUTTV en Gay.nl weer aandacht aan deze bijzondere feestdagen. Sinds zaterdag 10 december hoor je namelijk, tijdens de nonstop-uren (9.00-17.00), ieder uur een mooie kerstplaat voorbij komen op OUTmusic. De week voor Kerst worden dat er zelfs twee per uur.  Vanaf maandag 12 december kunnen bezoekers en luisteraars stemmen op hun favoriete Kerstnummers. Dat kan via de poll in de OUTmusic speler (te vinden via: http://www.outmusic.nl/player.html) op de websites van out.tv en Gay.nl).

Op vrijdag 23 december zal deze top 10 (tussen 17.00-18.00) op OUTmusic te horen zijn. Tijdens de herhaling op zondag 25 december (rond hetzelfde tijdstip) zullen deze Kerstfavorieten nogmaals te horen zijn.

Wie stemt op de nummer 1 OUTmusic Kerstplaat?

Alle bezoekers en luisteraars worden opgeroepen om te stemmen op hun favoriete Kerstliedjes en daarbij hun keuze, motivatie en contactgegevens achter te laten via actie@out.tv. Door dit te doen maakt men kans op een DVD uit de OUTTV Selection, zoals ‘Relax… it’s just sex!’