Vacature Fulltime Webdeveloper

Herken jij je in onderstaand profiel? Dan horen we graag van jou!

Opleiding
Je hebt bij voorkeur een afgeronde informatica opleiding op HBO niveau of hoger.

PHP
Je schrijft nette object georiënteerde code in PHP. We scheiden hier applicatiecode van de uiterlijke weergave door een templatesysteem zoals bijvoorbeeld Smarty.

MySQL
We maken hier intensief gebruik van MySQL. Je schrijft nette snelle queries die je analyseert, optimaliseert zodat ze ook op drukke websites geen roet in het eten gooien. Vaak maken we gebruik van caching systemen zoals memcached om resultsets en dergelijke te bewaren. Ook zijn er projecten waar we met nosql werken zoals MongoDB.

HTML/AJAX/CSS/JSON
Je schrijft nette HTML en CSS die in de bekende browsers prima werkt. Je bent bekend met AJAX en je bent in staat deze combinatie van technieken toe te passen.

Security
Veel van onze websites bevatten gevoelige informatie. Je snapt wat je moet doen om te voorkomen dat deze met (bekende) trucs op straat komt te liggen en schrijft je code hier ook naar.

Unix
Wij werken met Ubuntu Linux. Je bent niet onbekend met de Linux shell en je kunt hier als developer goed mee uit de voeten. Wij slaan onze code op in Mercurial. Mocht je zeer bedreven zijn met Linux en ook taken kunnen uitvoeren op het terrein van systeembeheer dan is dit zeker een pre.

High-traffic websites
Veel van de sites waar we aan werken trekken veel bezoekers aan. Dit stelt hogere eisen aan je code en applicatieontwerp.

Nieuwsgierig
Je bent niet bang om te experimenten met nieuwe technieken en om te onderzoeken wat deze je te bieden hebben.

Karakter
We zijn een gezellig informeel bedrijf en dat willen we graag zo houden. We vinden het daarom belangrijk dat een nieuwe medewerker ook sociaal een positieve bijdrage levert.

Wij bieden
NextGear biedt een gezellige en informele werksfeer. Een stropdas heb je hier dus niet nodig. Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam vlakbij de Westerkerk. Voorts bieden wij een marktconform salaris gebaseerd op jouw totale compententieset en ervaring.

Interesse?
Herken jij je in bovenstaande tekst en is je interesse gewekt dan vernemen we graag van jou. Stuur je sollicitatie naar frederik@nextgear.nl.

 

Vacature Redacteur

Gay.nl is altijd op zoek naar nieuw schrijftalent. Heb jij een goed taalgevoel en affiniteit met politiek, entertainment en de gay scene? Wil je ervaring opdoen voor bijvoorbeeld je opleiding Journalistiek of Communicatie, of vind je het gewoon gaaf om te schrijven voor een publiek van tienduizenden lezers? Mail dan je motivatie naar redactie@gay.nl! (Let op: lid zijn van de redactie heeft tal van voordelen, maar het betreft een vrijwillige functie). 

Open sollicitaties naar andere functies zijn altijd welkom!