Condoomfabriek.nl heeft een nieuwe gay categorie aan haar webshop toegevoegd en speelt hiermee in op de groeiende vraag van homo’s naar spannende en vernieuwende producten die de intimiteit nét weer even spannender maken. Zo vind je er,  naast extra sterke condooms, ook siliconen glijmiddel, massagegels, stimulerende producten  en anaal speeltjes.

De Gay categorie op Condoomfabriek.nl zal continu worden uitgebreid met de laatste trends op het gebied van Gay erotiek. Zo zijn de volgende producten op dit moment de absolute hardlopers:

 1.     Freshim Intieme Mannenverzorging 

Freshim is de eerste verzorging van speciaal voor de penis. Ontwikkeld voor de gevoelige huid en kan dagelijks gebruikt worden. Het beschermt en verzorgd, heeft een licht parfum en is dermatologisch getest. Makkelijk te gebruiken op bijvoorbeeld het toilet. Gebruik Freshim wanneer je wilt, zo vaak je wilt. Dan weet je zeker dat je altijd fris voor de dag komt!

 

 2.     Shots Toys Ripple Black

De Ripple, gemaakt van 100% soft siliconen, zorgt voor anale stimulatie. Omdat de Ripple uit 100% siliconen bestaat, past hij zich heel snel aan je lichaamstemperatuur aan. Door de stevige grip houdt je de touwtjes altijd in eigen hand! Inclusief multispeed.

 

 

 3.     Sausage Anal Soft

Dé masturbator sensatie voor de man! Door de stimulerende raakvlakken van siliconen zorgt deze masurbator voor een levensechte ervaring. De drukpunten bevinden zich precies op de meest gevoelige plekken van de penis voor perfecte stimulatie.

 

 

Condoomfabriek.nl zorgt voor een nette en discrete verpakking. Zo ben je er dus zeker van dat jouw bestelling altijd anoniem jouw brievenbuis bereikt. Daarnaast is verzending op Condoomfabriek.nl altijd gratis. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur? Dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden. In bijna alle gevallen heb je jouw bestelling dan ook de volgende dag in huis!

Wist je dat Condoomfabriek.nl ook proud partner is van verschillende Gay Prides? Homo-emancipatie is een onderdeel van de maatschappij en Condoomfabriek.nl vindt het belangrijk daaraan bij te dragen. Condoomfabriek.nl steunt organisaties met het verstrekken van gratis condooms en publiciteit rond de evenementen.